top of page

Activiteiten

Lezingen

Regelmatig houd ik een lezing over een spiritueel onderwerp, dit heeft altijd te maken met waarom 'loopt mijn leven zoals het loopt'. Dit doe ik omdat ik het belangrijk vind om meer inzicht te bieden in het gedrag van jezelf en de ander en daardoor ook inzicht in onze wereld. Je kunt denken aan het belang van emoties, trauma's, karma, de dood, onze ziel, over onze gevoelige kinderen, ziekte, buitenaardse wezens, heilige vlammen, dimensies, wat gebeurt er met onze aarde en nog meer. Wat voor invloed heeft het op ons en hoe gaan wij hiermee om.  Hierdoor ontstaat helderheid rust, begrip en krijg je meer vertrouwen in jezelf, de ander en het leven.

Zelf een onderwerp opperen? Dat is natuurlijk ook mogelijk en vind ik erg leuk!

De lezingen zijn meestal op een avond vanaf 19.30 uur en inloop vanaf 19 uur, om te beginnen met een kopje koffie of thee.

Neem je lekkere sokken of sloffen mee? Kijk voor meer informatie in mijn agenda.

​​Workshops

Heb je er behoefte aan om op een meer interactieve manier aan de slag te gaan, meer handvatten te krijgen en gezamenlijk te oefenen? Kom dan naar een van de workshops. Hierin gaan we in een  groep bezig  om ons te verdiepen, naar binnen te gaan, bewustwording op te doen, waardoor je steeds dichter bij jezelf komt, jezelf beter leert  begrijpen en daardoor ook de ander.  Humor, lekker gek doen hoort hier ook bij.  Hierin zit ook altijd een visualisatie of healing.

De workshoptijden zijn meestal vanaf 9.30 uur tot 16.30 uur. Inclusief koffie /thee en lekker lunch.

Neem lekkere sokken of sloffen mee en daarnaast pen en papier voor als je iets wilt noteren. Kijk voor verdere informatie in de agenda.

Spirituele Gespreksgroep - Volwassenen

Dit is voor iedereen die graag in een groep wijsheid op wil doen in- en over het spirituele. Samen ervaren, samen leren, samen naar vraagstukken kijken. Het kan alles zijn, ook thema's kunnen aan bod komen. Hoe fijn is het om alle vragen neer te mogen leggen en er samen, onder begeleiding van mij naar te kijken.

Ik geef heel graag inzicht, leg graag uit en vertel ook graag uit eigen ervaringen.

Het is niet belangrijk of je ergens ervaring in hebt of niet. Het gaat er om of je nieuwsgierig bent naar het spirituele.

Iedereen is even belangrijk. We zijn allemaal schakels in de wereld en iedereen doet er toe, dus ook alle 'domme' vragen..

Ik zie jullie graag komen.

De groep is bedoelt voor maximaal 8 personen. Kijk voor verdere informatie in de agenda.

 

 

 

 

Spirituele Gespreksgroep - Jongeren

Deze groep is bedoelt voor de leeftijd van ongeveer 17 jaar t/m 35 jaar. De jongeren in mijn praktijk voelen zich vaak alleen staan en kennen geen jongeren die ook zo 'anders'  in het leven staan , daarom lijkt het me heel fijn om regelmatig of naar behoefte avonden, middagen te organiseren, waarin we samen gesprekken gaan voeren en ook leuke dingen gaan doen met 'spirituele lotgenoten'.

Voel je hier iets voor, meld je dan aan. Ik zou het echt heel leuk vinden. Kijk voor verdere informatie in de agenda.

Inloopgroep  

Deze groep is bedoelt voor mensen die niet in een gespreksgroep willen maar wel vragen hebben over 'waarom

'loopt mijn leven zoals het loopt' . Deze vragen worden behandeld in de groep die er op dat moment is, om hier samen van te leren, samen naar te kijken. Niemand hoeft het alleen te doen. Vragen over kinderen zijn ook zeker welkom en soms organiseer ik speciale data hiervoor. Via de mail kun je je opgeven en wil je meer weten, hoor ik het graag. Kijk voor verdere informatie in de agenda.

Wil je een prive gesprek dan kun je beter een consult aanvragen, zie onder Praktijk.

Alles wat besproken wordt blijft binnen de groep en iedereen dient respect te hebben voor de ander, dan kan er iets moois ontstaan.

20191130_124214.jpg
20191130_124534.jpg
bottom of page