top of page

ma 16 jan.

|

Lieveren

Jaaropleiding Energetisch Werken - Maandag groep

In januari start de tweede groep van de opleiding Energetisch Werken. Deze opleiding is bedoeld voor therapeuten/coaches die graag op energetisch niveau willen werken met hun cliënten en hierbij zich toespitsen op bewustwording en het helen van lichte tot medium trauma’s.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Jaaropleiding Energetisch Werken - Maandag groep

Tijd en locatie

16 jan. 09:30 – 16:00

Lieveren, Centrum 14, 9304 TH Lieveren, Nederland

Over het evenement

Jaaropleiding Energetisch Werken

In januari start de tweede groep van de opleiding Energetisch Werken. Deze opleiding is bedoeld voor therapeuten/coaches die graag op energetisch niveau willen werken met hun cliënten en hierbij zich toespitsen op bewustwording en het helen van lichte tot medium trauma’s*. Tijdens deze opleiding gaan we ons bezig houden met verschillende technieken zoals diverse soorten opstellingen, tijdlijnen, Voice Dialogue en verschillende vormen van healen.

Nadat er een basis is gelegd met verschillende technieken, zullen wij ons voornamelijk bezig houden met deze ons eigen maken. Hierbij staat onze intuïtie centraal, maar zullen wij ook bezig gaan met het verder ontwikkelen van ieder zijn/haar eigen unieke talenten. Juist het fluïde in kunnen zetten van de handvatten die je krijgt, deze afgestemd inzetten voor je cliënt, zorgt voor een krachtige uitwerking.

De opleiding vindt plaats op maandagen van 9:30-16:00 uur bij ‘In ons Centrum’ te Lieveren. De eerste helft van de opleiding zal ongeveer om de week plaatsvinden, de tweede helft één keer per drie weken. De kosten bedragen €1350,- inclusief BTW voor 15 lessen. Dit kan in één keer of per les a €90,- worden betaald.

De startdatum is maandag 16 januari, de volgende data zullen nog volgen.

Wekt deze opleiding je interesse? Stuur dan een berichtje en dan kom ik graag met je in contact om hier verder over te spreken.

*Voor therapeuten die op energetisch niveau diepe trauma’s willen leren helen start er over enige tijd een specifieke Regressie opleiding. Wil je hier alvast meer over weten, stuur dan een berichtje.

Deel dit evenement

bottom of page