top of page

do 10 mrt.

|

Lieveren

Spirituele groep 1

De laatste tijd zie en hoor ik steeds meer mensen die er flink doorheen zitten. Dit is heel begrijpelijk met wat er allemaal gaande is in de wereld. Daarom ben ik bezig om twee spirituele groepen op te zetten om er samen doorheen te komen. Voel je welkom om aan te sluiten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Spirituele groep 1

Tijd en locatie

10 mrt. 2022 19:00 – 21:30 CET

Lieveren, Centrum 14, 9304 TH Lieveren, Nederland

Over het evenement

De laatste tijd zie en hoor ik steeds meer mensen die er flink doorheen zitten. Dit is heel begrijpelijk met wat er allemaal gaande is in de wereld, maar zeker als je je hier alleen in voelt staan kan dit erg zwaar zijn. Daarom ben ik bezig om twee spirituele groepen op te zetten om er samen doorheen te komen. Voel je welkom om aan te sluiten.

Tijdens de bijeenkomsten gaan we aan de slag met wat jou bezighoudt en hoe hier mee om te gaan. We gaan met ons zelf aan de slag, maar dan wel in groepsverband. Je kunt oefeningen, healings en gesprekken verwachten – altijd afgestemd op wat de groep op dat moment nodig heeft. Alles om weer steviger te kunnen staan, maar waar het ook oké is om even niet stevig te staan. We zijn mens en gaan door veel processen nu, dus alles is oké.

Dit is de donderdag groep, mocht de dinsdag avond beter uitkomen, kijk dan bij 'Spirituele groep 2'. De kosten zijn 20 euro per keer, dit kun je contant of per pin betalen op de avond zelf. Thee, koffie en water is inbegrepen.

De komende data staan al gepland:

24 februari 2022

10 maart 2022

24 maart 2022

7 april 2022

Voor aanmelden of verdere vragen kun je een berichtje sturen via de chatfunctie hier op de website of een mailtje sturen naar inonscentrum@gmail.com. Graag hierbij je naam, mailadres en telefoonnummer vermelden.

Ik hoor graag van jullie.

Liefs Mintsje

Deel dit evenement

bottom of page