top of page

za 05 nov.

|

Lieveren

Workshop Dimensies

Er wordt veel gesproken over de verandering van de 3e naar de 5e dimensie. Maar wat voor impact heeft dit op ons en onze (directe) omgeving? En wat houden de minder besproken 1e en 2e dimensie eigenlijk in?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Dimensies

Tijd en locatie

05 nov. 2022 09:30 – 16:00

Lieveren, Centrum 14, 9304 TH Lieveren, Nederland

Over het evenement

Wat kan je van deze dag verwachten?

Tijdens deze  interactieve workshop gaan we het hebben over de vijf verschillende dimensies in relatie tot de ontwikkeling van de ziel. Wat houden deze dimensies nou precies in en wat voor invloed hebben ze op elkaar, ons als individu en de wereld om ons heen? Hoe staan de huidige gebeurtenissen op aarde hier tegenover? Waarom is er juist nu zoveel chaos in de wereld, wanneer wij ons richting de 5e dimensie begeven? En wat houden de veel minder besproken 1e en 2e dimensie eigenlijk in? Tijdens deze dag gaan we dit samen uitwerken, ons verdiepen in de materie en zul je de verschillen leren herkennen. Ook zal er veel ruimte zijn voor persoonlijke vragen rondom dit onderwerp.

Koffie/thee en een uitgebreide (vegetarische) lunch zijn inbegrepen bij deze workshop. Graag aangeven wanneer er specifieke dieetwensen zijn.

Kosten: 115,- euro per persoon*

Wil je hier graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar inonscentrum@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, adres, telefoonnummer en eventuele dieetwensen. Je ontvangt dan per mail de factuur, zodra deze betaald is is je aanmelding definitief.

*Voor mensen met een kleine beurs valt er iets te regelen, graag vragen naar de mogelijkheden.

Deel dit evenement

bottom of page