top of page

'In ons Centrum' is de nieuwe naam voor mijn praktijk.

Mijn praktijk staat aan de straat het centrum en daarnaast vind ik het heel belangrijk dat iedereen zich echt welkom voelt bij ons, onze plek, ons thuis, ons centrum, waar aandacht en liefde centraal staat.

Mijn missie is om je mee te nemen in jouw zoektocht naar de zin van het leven.

Op zoek naar jouw centrum

Op zoek naar wat voor jou centraal staat

Op zoek naar wat voor jou centraal staat in jouw omgeving

Op zoek naar wat voor jou centraal staat in jouw wereld

Op zoek naar wat voor jou centraal staat voor de mensheid

Op zoek naar wat voor jou in deze veranderende wereld geldt

Op zoek naar waar jouw hart ligt.

Samen op zoek

​Opleidingen

Graag verzorg ik ook opleidingen. Voor therapeuten die zich willen verbreden en verdiepen maar natuurlijk ook voor ieder ander die geïnteresseerd is en zichzelf wil ontwikkelen. Waarom doe en wil  ik dit, dat heeft te maken dat ik mij steeds meer heb ontwikkeld en en zelf mijn eigen methodes heb gevonden om mijn cliënten versneld en dieper te helen. Daarnaast kom ik tegen dat ik toch wel heel veel levenservaring heb opgedaan in mijn leven , waardoor ik cliënten snel begrijp en zie waar ze in vastlopen of moeite mee hebben. Dit wordt als heel fijn ervaren. In mijn praktijk krijg ik ook cliënten die hier op vast lopen bij andere therapeuten. Die diepgang is erg belangrijk om de cliënt helemaal te kunnen zien.

 

Dit is in wording, dus houd mijn agenda in de gaten mocht je geïnteresseerd zijn of stuur me een mailtje, dan houd ik je op de hoogte.

 

 

bottom of page