top of page

Praktijk

Mijn praktijk 'In ons Centrum' is een heel mooi houten duurzaam gebouw, waarin ik het geweldig vind om te zijn.

Sinds 2008 begeleid ik als psycho-energetisch therapeut. Mijn werkwijze is altijd vanuit de vraag van mijn cliënt, wat hij/zij wil en nodig heeft. Het kan een eenmalige afspraak zijn of een traject worden, alles is mogelijk in overleg. Hierbij gebruik ik mijn ervaringen die ik heb opgedaan, mijn technieken, mijn inzichten, intuïtie, mijn helder zien en helder weten.

LET OP! Momenteel heb ik een cliëntenstop. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gesprekken

Deze zijn nodig om inzichten en helderheid te krijgen in wat er speelt bij jou en hoe je tegen dingen aankijkt en er mee omgaat. Inzicht geeft rust. Wat de ruimte geeft om met de rest aan de slag te gaan.

Regressie

Door terug te gaan naar onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden, kun je alles wat je hebt meegemaakt alsnog verwerken, waardoor blokkades, angsten, oude pijn, ingriffingen en overtuigingen opgelost worden. 

Om de onmacht om te zetten in een positieve kracht en jezelf de liefde toe te staan komt er erkenning en heling op het lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel aspect van wie je bent.

Reïncarnatie

Door terug te gaan naar het begin van de incarnatie of naar vorige levens, die we als ziel niet hebben uitgewerkt kunnen we diepere lagen van onszelf helen, ook delen van je ziel terug halen is mogelijk. Het herstellen van vertrouwen in de kosmos, engelen, gidsen bestaat ook tot de mogelijkheid.

 

Reading/Healing

Door verschillende soorten healingen te gebruiken, werk ik door de blokkades heen wat zich heeft vastgezet, worden angsten, pijn, verdriet, overtuigingen, patronen losgeweekt en/of weggehaald. Het systeem kan zich weer herstellen. Dit altijd met uitleg wat er gebeurt en waardoor dit is ontstaan.

Opstelling

Hiervoor gebruik ik meestal de voorwerpopstelling. Met voorwerpen die in de ruimte worden opgesteld worden problemen of systemen heel zichtbaar, waardoor mooie inzichten ontstaan en ook door voorwerpen te veranderen, ontstaat er een verandering in het systeem van wat we hebben opgesteld met hele mooie resultaten.

Voice Dialogue

Hiermee ga je in gesprek met je innerlijke stem of een deel van jou wat ziek is of aandacht vraagt.

Hierdoor word je bewust van wat er in je speelt en kan er meer zelfacceptatie in komen.

Relatietherapie

Hierbij help ik om inzichten te geven, de pijn naar elkaar te openen, elkaar weer in gesprek vinden  zodat er weer respect en begrip naar elkaar kan ontstaan en/of om goed uit elkaar te kunnen gaan.

Gezinstherapie

Ook hier is het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om zijn pijn, frustratie, onmacht te mogen aangeven  wat er binnen het gezin speelt, zodat er duidelijkheid komt waardoor het niet lekker loopt in het gezin. Dit allemaal vanuit respect en aandacht voor elkaar. 

Kinderen

Ook kinderen hebben soms hulp nodig. Het hangt van de leeftijd van het kind af wat ik kan doen. Een heel klein kind is vaak gebaat bij een healing en begeleiding of uitleg richting ouders.

Een iets ouder kind kan soms ook behoefte hebben aan begeleiding en/of healing, alles in overleg met de ouders.

Kijk hier voor de actuele tarieven.

20191130_121659.jpg
20191130_124312.jpg
20191130_124258.jpg
bottom of page