top of page

Spirituele gespreksgroepen

Voor wie is dit bedoeld?

Volwassenengroep

Dit is voor iedereen die graag in een groep wijsheid op wil doen in- en over het spirituele. Samen ervaren, samen leren, samen naar vraagstukken kijken. Het kan alles zijn, ook thema's kunnen aan bod komen. Hoe fijn is het om alle vragen neer te mogen leggen en er samen, onder begeleiding van mij naar te kijken.

Ik geef heel graag inzicht, leg graag uit en vertel ook graag uit eigen ervaringen.

Het is niet belangrijk of je ergens ervaring in hebt of niet. Het gaat er om of je nieuwsgierig bent naar het spirituele.

Iedereen is even belangrijk. We zijn allemaal schakels in de wereld en iedereen doet er toe, dus ook alle 'domme' vragen..

Ik zie jullie graag komen.

De groep is bedoelt voor maximaal 8 personen

Jongerengroep 

Deze groep is bedoelt voor de leeftijd van ongeveer 17 jaar t/m 35 jaar. De jongeren in mijn praktijk voelen zich vaak alleen staan en kennen geen jongeren die ook zo 'anders'  in het leven staan , daarom lijkt het me heel fijn om regelmatig of naar behoefte avonden, middagen te organiseren, waarin we samen gesprekken gaan voeren en ook leuke dingen gaan doen met 'spirituele lotgenoten'.

Voel je hier iets voor, meld je dan aan. Ik zou het echt heel leuk vinden.

Inloopgroep  

Deze groep is bedoelt voor mensen die niet in een gespreksgroep willen maar wel vragen hebben over 'waarom

'loopt mijn leven zoals het loopt' . Deze vragen worden behandeld in de groep die er op dat moment is, om hier samen van te leren, samen naar te kijken. Niemand hoeft het alleen te doen. Vragen over kinderen zijn ook zeker welkom en soms organiseer ik speciale data hiervoor. Via de mail kun je je opgeven en wil je meer weten, hoor ik het graag.

Wil je een prive gesprek dan kun je beter een consult aanvragen.

Alles wat besproken wordt blijft binnen de groep en iedereen dient respect te hebben voor de ander, dan kan er iets moois ontstaan.

20191130_124214.jpg
20191130_124534.jpg
bottom of page