top of page

Wie ben ik

Mijn naam is Mintsje Lont en ik heet je van harte welkom op mijn site, Waarom loopt mijn leven zoals het loopt?.

Doordat mijn ziel heel veel wilde ervaren, maakte ik veel mee in mijn leven. Nu kan ik zeggen, letterlijk werd ik er doodziek van.

Totdat een vriend met het boek 'de sleutel tot zelfbevrijding' van Christiane Beerlandt kwam en vertelde over zijn reis in het alternatieve circuit. Vanaf dat moment is mijn zoektocht begonnen. Het was niet makkelijk maar ik leerde het leven kennen, vanuit heel veel aspecten.

Ik wilde alles helen en begrijpen en vooral bevatten. Hierdoor moest ik door diepe angsten, pijn en verdriet, maar ging daardoor wel alles vanuit het Hogere doel begrijpen. Er kwam vrede en liefde in mijn bestaan en vooral veel dankbaarheid. Als kind wist ik dat er veel meer was tussen hemel en aarde, maar door mijn BDE's (Bijna Dood Ervaringen) heb ik mij een tijd lang afgesloten van deze verbinding, waardoor een nog diepere eenzaamheid ontstond. Ik voel me heel erg dankbaar dat dit is hersteld en dat ik met de 'andere' wereld mag samenwerken. Hierdoor dingen mag zien en inzichten krijg wat er nodig is voor jou, de wereld en mijzelf.

De aarde zit in een enorme verschuiving, waardoor er heel veel gebeurt in ons bewustzijn. We worden als het ware wakker geschud. De aarde zit nu in de verschuiving naar de 5e dimensie (onvoorwaardelijke liefde) maar velen van ons zitten nog vast in de 3e dimensie (angst, manipulatie, macht). Veel zielen hebben er voor gekozen om wel mee te gaan in deze verandering - om in liefde voor ons zelf te kiezen en echt de verbinding met onszelf en de ander aan te gaan.  Daarnaast om ons te verbinden met de aarde en alles wat erop,  erin en er omheen leeft. Denk hierbij aan andere entiteiten/wezens op andere planeten, de natuur en natuurlijk ook met onze gidsen/engelen, de heilige vlammen en nog veel meer. Hierdoor kunnen we de EENHEID weer ervaren.

Maar wat houdt het hoger bewustzijn en hoe kom je in de liefde van de 4e, 5e of hogere dimensie? Hoe werkt dat en wat is er voor nodig? Dat is waar ik jullie in wil helpen en ondersteunen door middel van kennis, therapie, gespreksgroepen, workshops, healings en ook cursussen en opleidingen. Door heel wat ervaring heb ik veel kennis opgedaan. Mijn stijl is simpel, helder, inzichtelijk en ik ben altijd bezig om iemand verder te brengen. Wel ben ik duidelijk en vrij direct, heb veel geduld maar vind het erg belangrijk dat je wel je eigen verantwoordelijkheid neemt  Zo kunnen we samen je verandering, je groei, echt aangaan en dit weer meenemen in de verbinding met jezelf en de ander. "If you know yourself, you know the whole world."

 

 

Voel jij je aangesproken dan ben je van harte welkom!

Liefs,

Mintsje

_20210719_234802.JPG
bottom of page