top of page
Opleiding Energetisch Werken (VOL!)
Opleiding Energetisch Werken (VOL!)

vr 22 sep

|

Lieveren

Opleiding Energetisch Werken (VOL!)

Deze opleiding is bedoeld voor coaches/therapeuten, maar ook voor anderen die zich geroepen voelen om op een eigen wijze als hulpverlener aan de slag te gaan. Leer werken met methodes die diepe inzichten geven en waarmee je trauma’s van licht en middelmatig niveau kan helen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

22 sep 2023, 09:30 – 16:00

Lieveren, Centrum 14, 9304 TH Lieveren, Nederland

Gasten

Over het evenement

In september start er weer een groep met de jaaropleiding Energetisch Werken. Deze opleiding is bedoeld voor mensen die al werkzaam zijn als coach/ therapeut, maar ook voor anderen die zich geroepen voelen om op een eigen wijze als hulpverlener aan de slag te gaan. Energetisch Werken richt zich op het verkrijgen van tools om makkelijker in deze wereld te staan, het geven van diepe inzichten en het helen van trauma’s op licht en middelmatig niveau (voor diepe heling op zwaardere trauma’s geef ik de opleiding Regressietherapie). Hierbij maak ik gebruik van een holistische aanpak, zodat alle vier de lichamen (Mentaal, Emotioneel, Fysiek en Energetisch/Spiritueel) worden betrokken bij het proces en de heling die plaats mag vinden.

Tijdens de lessen zullen er meerdere technieken aan bod komen waar je al snel mee aan de slag kan gaan. Daarnaast zal ik elke les een stuk theorie bespreken, waarvan de lesstof vaak net wat ‘anders’ is doordat ik mijn vele jaren levens-/werkervaring hierin meeneem. Al deze ervaring, in combinatie met opgedane theoretische kennis, heb ik namelijk echt op een eigen manier samen weten te brengen in technieken die heel effectief werken. Daarom wil ik deze technieken graag verder verspreiden, zodat er zoveel mogelijk mensen baat bij hebben. Ook vind ik het erg fijn om mijn opgedane kennis over te dragen aan een volgende generatie hulpverleners, daarbij is het voor mij belangrijk om deze (soms vrij complexe) kennis zo simpel mogelijk uit te leggen, zodat het voor eenieder begrijpelijk is.

Tijdens deze opleiding zal ik je mijn inzichten meegeven, zodat je met een andere blik naar de wereld/ situaties/ mensen/ kinderen, maar voornamelijk ook naar jezelf, kan kijken. Eigen ontwikkeling staat dan ook centraal in de opleiding. Want als je jezelf leert kennen, kun je de ander ook zien voor wie hij/zij is en deze persoon ook helpen zonder tussenkomst van eigen beperkende inzichten/overtuigingen. Ik vind het daarom belangrijk om alles heel persoonlijk te houden en dat iedereen mag zijn wie hij/zij is. Daarnaast hebben we respect voor elkaar en ondersteunen wij elkaar in onze processen. In de groep mogen we leren om onze eigen mening en ideeën naar voren te brengen, omdat wij kunnen leren van ieders persoonlijke wijsheid. Ik ben geen ‘juf’, dus willen jullie extra oefenen dan graag, maar ik zal het nooit opleggen. De verantwoordelijkheid houd ik bij jullie. Ook is er (in overleg) ruimte voor eigen inbreng tijdens de lessen.

Wat er o.a. aan bod komt:

Aarden en energetisch afschermen

Erg nodig in deze tijd. Om zo goed bij jezelf te kunnen blijven  en je te beschermen tegen negativiteit.

Auraheling

Het leren herstellen en helen van je aura

Voice Dialogue

Techniek om in gesprek te gaan met delen van jezelf om zo beter inzicht te krijgen van het waarom van bijv. klachten of gedrag.

Energetische Tijdslijn

Techniek waarbij je veel inzichten op doet rondom het gekozen thema en op snelle effectieve manier kan helen.

Voorwerp opstelling

Techniek waarmee je veel inzichten kan krijgen in situaties en hier ook gelijk energetisch verandering in aan kan brengen.

Intuïtief tekenen

Onbewuste emoties bewust krijgen via tekenen en deze onderzoeken.

Cirkel ervaren

Het ervaren en leren herkennen van verschillende energieën.

Ontladingsmethodes

Zoals bijvoorbeeld met ‘de cirkel’ die op effectieve wijze snel helpt bij het afvoeren van energetisch afval.

Daarnaast zal er vooral datgene aan bod komen wat op dat moment nodig is voor de groep. De lessen worden zorgvuldig voorbereid, maar er is altijd ruimte om te schikken naar het moment. Juist dat is mijn kracht. Het herkennen en aanvoelen van wat nodig is en hierop in springen. Met al mijn ervaring heb ik altijd wel ideeën over wat ik kan inzetten om het meeste uit het moment te halen zodat de groep, en het individu, krijgt wat hen op dat moment het meeste dient.

De lesdagen vinden zo ongeveer om de week op vrijdag plaats van 9:30-16:00 in mijn praktijk “In ons Centrum” in Lieveren. Hierbij is koffie/thee/water inbegrepen, maar de lunch graag zelf meenemen. De jaaropleiding beslaat 17 lesdagen en kost in totaal €1700,- inclusief BTW. Dit kan zowel in één keer als per les worden betaald.

Voor interesse en/of vragen mail naar inonscentrum@gmail.com en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Aanmelden kan via het antwoord formulier hier op de pagina. 

Liefs Mintsje

Data:

22 september 2023

6 oktober 2023

20 oktober 2023

3 november 2023

17 november 2023

1 december 2023

15 december 2023

12 januari 2024

26 januari 2024

9 februari 2024

1 maart 2024

15 maar 2024

29 maart 2024

12 april 2024

3 mei 2024

17 mei 2024

31 mei 2024

Deel dit evenement

bottom of page