top of page

Activiteiten

Bij In ons Centrum kun je naast opleidingen ook terecht voor verschillende andere activiteiten. Zo worden er losse workshops gegeven, kun je voor enkele weken aansluiten bij een spirituele groep of kom eens langs bij een SamenZijn event om andere gelijkgestemenden te leren kennen! Hou de agenda in de gaten voor het actuele aanbod.

86f51cc386b5991aabbb36f48671aa93.jpg

Spirituele Groepen

Tijdens deze bijeenkomsten gaan we als groep aan de slag met diverse spirituele thema's, elke keer afgestemd op de behoefte van de groep en/of het collectieve veld. We gaan samen in gesprek over wat ons bezig houdt, maar ook wordt er veel kennis overgedragen en zullen we aan de slag gaan met energetisch werk en heling. Elke avond is weer anders, maar altijd leerzaam, voedend en in verbinding met de ander.

Er is zowel een vrouwen als mannengroep momenteel.

acf504278e16f73fdd1e5a62acef69f6.jpg

Workshops

Tijdens workshop dagen zal er per keer een ander thema aan bod komen. Het zal hier dan voornamelijk gaan om kennisoverdracht rondom verschillende onderwerpen uit de energetische- en de spirituele wereld. Tijdens deze dagen is er altijd ruimte voor persoonlijke vragen, want uiteindelijk is ons doel dat je de materie echt begrijpt en eigen maakt. Mocht je een suggestie hebben voor een onderwerp, dan staan wij daar zeker voor open!

De workshops worden zowel door Margreet als Mintsje gegeven. Tarieven staan aangegeven bij het desbetreffende event in de agenda.

847b526481d75ce8fc97a78014fa9a9c.jpg

SamenZijn

Omdat wij veel belang hechten aan verbinding, een community,  organiseren wij met enige regelmaat een SamenZijn event. Ongedwongen bijeenkomsten waar we elkaar kunnen leren kennen, kunnen netwerken en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten. Samen staan we zoveel sterker en wat kunnen we veel van elkaar leren als we daar open voor staan. Tijdens deze bijeenkomsten zijn partners en kinderen ook zeer welkom!

Er is ook een SamenZijn whatsapp groep waarin leuke initiatieven worden gedeeld en je elkaar om hulp kan vragen. Je bent welkom om aan te sluiten!

bottom of page