top of page
Workshop Aarden, beschermen en auraheling
Workshop Aarden, beschermen en auraheling

za 09 sep

|

Lieveren

Workshop Aarden, beschermen en auraheling

Tijdens deze workshopdag zullen wij ons bezig houden met de basis van energetisch werken: aarden, beschermen en auraheling.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

09 sep 2023, 09:30 – 16:00

Lieveren, Centrum 14, 9304 TH Lieveren, Nederland

Over het evenement

Tijdens deze workshop dag zullen wij ons bezig houden met de basis van energetisch werken, aarden en beschermen. We benoemen zo vaak de urgentie van goed aarden en energetisch beschermen, maar hoe doe je dat eigenlijk? Welke stappen kun je daarvoor het beste nemen en hoe weet je nou of je het goed doet of niet? Waarom is het eigenlijk zo belangrijk en hoe kan je het zelf in je dagelijkse leven toepassen? Ook zullen we gaan oefenen met het ervaren van onze aura en zal ik jullie leren hoe je deze zelf kan reinigen en helen. 

Echt een dag waarin je de basis goed onder de knie zult krijgen en waar vanuit je verder kunt gaan groeien en ontdekken. We zullen een stukje theorie behandelen zodat de hoe, wat en waarom meer duidelijk zullen worden en ook krijg je een stappenplan mee naar huis zodat je er zelf mee aan de slag kan. Daarnaast krijg je naderhand ook opnames nagestuurd van de geleide sessies die ik die dag zal geven, zodat je die thuis nog eens kan beluisteren.

Deze workshop is zowel voor beginners als voor mensen die al meer ervaring hebben met energetisch werken, maar graag een opfriscursus willen hebben.

Deze workshop wordt gegeven door Margreet.

Waar? Praktijk "In ons Centrum", Centrum 14 te Lieveren

Wanneer? Zaterdag 9 september 2023

Hoe laat? Van 09:30-16:00 uur

Kosten? Per telefonisch betaalverzoek of contant €90,-*

*Koffie en thee inbegrepen. Graag zelf je eigen lunch, dikke sokken, pen en papier meenemen.

Deel dit evenement

bottom of page