top of page
Workshop Dierencommunicatie
Workshop Dierencommunicatie

za 18 nov

|

Lieveren

Workshop Dierencommunicatie

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

18 nov 2023, 09:30 – 16:00

Lieveren, Centrum 14, 9304 TH Lieveren, Nederland

Gasten

Over het evenement

Tijdens deze workshop dag gaan we aan de slag met dierencommunicatie, waarbij de focus ligt op huisdieren. Met dierencommunicatie bedoel ik niet het lezen van het gedrag van dieren, maar heb ik het echt over telepathische communicatie tussen jou en een huisdier. Want wist je dat eigenlijk eenieder die durft te vertrouwen op zijn of haar intuïtie al telepathisch contact kan leggen met een dier? Hoe leuk is het dan als je dit zelf kan gaan toepassen bij dieren om je heen?!  En laat het deze week ook nog eens dierendag zijn, een perfect moment om je huisdier beter te leren kennen.

We zullen deze dag bezig gaan met een stukje theorie, waarna we een stappenplan gaan volgen om ook daadwerkelijk het eerste contact te gaan leggen. Tijdens deze dag zullen we gebruik maken van foto's van huisdieren waarop we met toestemming op mogen oefenen. Je staat ook vrij om een foto van je eigen huisdier mee te nemen of die van iemand in je omgeving (met toestemming van het baasje!). Hierbij is het belangrijk dat het dier volledig op de foto staat, de ogen duidelijk zichtbaar zijn en er verder niemand anders op de foto staat (ook geen ander dier).

Naast het oefenen met het uitlezen van de energie van de dieren op de foto's, zal ik jullie verder meenemen in de beleving van dieren. Zodat je beter begrijpt hoe dieren functioneren en welke emoties zij wel en niet ervaren. Al met al een hele leerzame, speelse dag, waarna je zelf thuis ook lekker aan de slag kan gaan met oefenen. 

De dag is zowel voor beginners als mensen die al meer ervaring hebben met energetisch, mediamiek of intuïtief werken. Het belangrijkste is dat je durft te vertrouwen op je intuïtie en je waarnemingen. Bij de één zal dit van nature makkelijker gaan dan bij de ander en dat is helemaal oké. Het is hoe dan ook voor iedereen een erg leuke en leerzame dag weet ik uit ervaring.

Deze workshop wordt gegeven door Margreet.

Waar? Praktijk "In ons Centrum", Centrum 14 te Lieveren

Wanneer? Zaterdag 18 november 2023

Hoe laat? Van 09:30-16:00 uur

Kosten? Per telefonisch betaalverzoek of contant €90,-*

*Koffie en thee inbegrepen. Graag zelf je eigen lunch, dikke sokken, pen en papier meenemen.

Deel dit evenement

bottom of page