top of page
Workshop intuïtieve opstellingen
Workshop intuïtieve opstellingen

vr 29 sep

|

Lieveren

Workshop intuïtieve opstellingen

Tijdens deze dag gaan we aan de slag met intuïtieve opstellingen. Een stukje theorie, maar vooraal veel ervaren. Intuïtieve opstellingen geven diepe inzichten en brengen veel heling. Inbreng van eigen onderwerp is mogelijk.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

29 sep 2023, 09:30 – 16:00

Lieveren, Centrum 14, 9304 TH Lieveren, Nederland

Over het evenement

Workshop intuïtieve opstellingen

Tijdens deze workshop dagen (worden vaker gegeven), kom je meer te weten over hoe intuïtieve opstellingen werken en ook wat het verschil is ten opzichte van systemisch werk. Zo zullen we kort een stuk theorie bespreken alvorens we aan de slag zullen gaan met het ervaren van de kracht van intuïtieve opstellingen en de heling die het kan bewerkstelligen. Als je zelf een onderwerp hebt die je graag opgesteld wilt hebben, kun je dit van tevoren aangeven bij je aanmelding, maar dit kan ook prima op de dag zelf. Wees niet bang om te vragen, niks is gek en wij zullen altijd in overleg kijken of een opstelling passend is voor je vraagstuk of dat het iets anders nodig heeft.

Op de dag zelf zullen we bekijken welke stukken zullen worden opgesteld. Dit hangt af van de groep, de energie van de dag en de onderwerpen die wel of niet worden aangedragen. Mocht er geen behoefte zijn om persoonlijke stukken op te stellen, dan kunnen we er ook voor kiezen om collectieve thema's op stellen. Dit kan ook zeer interessant zijn. Voor persoonlijke onderwerpen kun je denken aan familie opstellingen, maar ook vraagstukken over werk, relaties, gezondheid of andere blokkades. Eigenlijk is alles mogelijk bij intuïtieve opstellingen, dat is juist het leuke eraan. Het kan op zoveel thema's (verassende) inzichten geven en juist doordat datgene mag ontstaan wat de ruimte nodig heeft, krijg je zoveel meer te weten dan wat je van tevoren had kunnen bedenken. Dit maakt het juist zo krachtig.

Iedere deelnemer is representant, ongeacht of je onderwerp wordt opgesteld of niet. Eenieder kan dit, met of zonder ervaring. Het enige wat wel belangrijk is, is dat je bij je gevoel/intuïtie kan komen en dat je je durft over te geven aan dat wat is. Als je het nog nooit hebt ervaren kan het best een beetje spannend zijn, maar weet dat er goede en ervaren begeleiding bij aanwezig is. Geef vooral aan wat je nodig hebt en waar je eventueel tegen aan loopt, dan wordt het voor eenieder een leerzame dag vol groei.

De dag wordt begeleid door Mintsje & Margreet zal aanwezig zijn ter ondersteuning.

Waar? Praktijk "In ons Centrum", Centrum 14 te Lieveren

Wanneer? Vrijdag 29 september 2023

Hoe laat? Van 09:30-16:00 uur

Kosten? Per pin of contant €90,-*

*Koffie en thee inbegrepen. Graag zelf je eigen lunch, dikke sokken, pen en papier meenemen.

Deel dit evenement

bottom of page