top of page

Inleiding in het mediumschap

Tijdens deze 10 trainingsdagen leer je je eigen spirituele gaven ontdekken, omarmen en er regie over te krijgen. Alles vanuit een zuivere intentie, onderbouwd met theoretische kennis, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vooral lekker nuchter met een vleugje humor.

Deze training wordt gegeven door Margreet. Voor haar eigen website klik de button hieronder.

85412d_0dd138e9afff41008a2d82a4ef456987~mv2.webp

Van nature is ieder mens in staat om in contact te komen met de Bron en de ongeziene wereld. Maar door eeuwenoude programmering, overtuigingen in de ziel (van zowel dit leven als vorige levens) en een maatschappij die zo is ingericht dat er weinig ruimte is voor spirituele ontwikkeling, hebben veel mensen deze mogelijkheid afgesloten.

 

Doordat we nu collectief door een spiritueel ontwaken gaan, de frequentie van de aarde verhoogt en steeds meer mensen hun schaduwwerk aangaan, zie je ook dat steeds meer mensen hun spirituele gaven herontdekken. Er wordt meer naar de intuïtie geluisterd en ook wordt er meer en meer waargenomen buiten de vijf basis zintuigen.

 

Deze ‘nieuwe’ wereld kan best overweldigend zijn, zeker als je geen goede begeleiding krijgt in hoe je met deze nieuwe gevoeligheid om kan gaan. Hoe je regie krijgt over je gaven en hoe je vertrouwen krijgt in je waarnemingen. Ook is het fijn om informatie te ontvangen o.a. over wat je allemaal tegen kan komen, wat positief is en wat negatief, hoe je jezelf kan beschermen en hoe je het contact zuiver aan kan gaan.

 

Daarom geef ik de training “Inleiding in het mediumschap”. Tijdens de 10 lessen zullen we op ontdekkingsreis gaan naar jouw persoonlijke spirituele gaven en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Ook zal ik theoretische kennis overdragen en zullen we meerdere technieken gaan ervaren, om zo te voelen wat het beste bij jou past. We beginnen bij de basis, omdat het heel belangrijk is om te weten wat je aan het doen bent en om te herkennen met welke energieën je aan het werk bent. Van daaruit is het aan de groep hoever we in welk thema zulke duiken, omdat ik het erg belangrijk vindt om afgestemd te zijn op de behoeftes van de deelnemers. Thema’s die o.a. aan bod komen zijn: energetische bescherming, aurahealing, gidsen en helpers, entiteiten, het overgaan van de ziel, de verschillende energetische velden en dierencommunicatie.

 

 

Voor wie is de training bedoeld?
 

Voor eenieder die graag aan de slag wil gaan met zijn of haar spirituele gaven. Het is niet per se nodig om al veel ervaring te hebben. Wel is het belangrijk dat je bij je gevoel kan komen, dat je eerlijk naar jezelf durft te kijken en dat je intuïtief voelt dat het de tijd is om hiermee aan de slag te gaan. Ondanks dat het een inleiding in het mediumschap is, gaat het wel een intensieve reis worden die veel impact op jou en je levenswijze/visie kan hebben, wees je hier wel van bewust.


 

Praktische informatie

 

De lessen vinden plaats in praktijk “In ons Centrum”, Centrum 14 te Lieveren. Koffie/thee/water is vrij beschikbaar, lunch is niet inbegrepen. De kosten zijn in totaal 995,- euro, dit beslaat 10 volle lesdagen plus twee uren een-op-een met mij. Dit bedrag kan je zowel in één keer als per les betalen.

 

Heb je interesse en/of zou je graag meer willen weten? Dan kom ik graag met je in contact! Stuur een berichtje via de contact pagina van mijn website en dan hoor je z.s.m. van mij terug.

bottom of page