top of page

'Knalgroep'

Deze intensieve training is bedoeld voor gevorderde energetisch- en spiritueel werkers, die graag nog meer verdieping, kennis en heling willen.

Professionals die klaar zijn om nog een flinke groei door te maken op persoonlijk en werkvlak en dat in korte tijd.

20191130_123733.jpg

In september start er een nieuwe intensieve training, die we liefkozend de 'knalgroep' hebben gedoopt. Deze training is bedoeld voor gevorderde energetisch en spiritueel werkers, therapeuten/coaches/healers, die graag in korte tijd een flinke groei willen doormaken. Deze groei zal zowel op persoonlijk als op werk vlak zichtbaar en voelbaar zijn.

 

Wat kun je verwachten
Deze training zal zes woensdagen in beslag nemen van 9:30 tot ongeveer 16:00 uur. Tijdens deze dagen zullen we echt de diepte in gaan en intensief bezig zijn met veel kennis en ervaring op doen. Om deze intensiteit te kunnen bolwerken is het dus ook wel echt nodig om al veel schaduwwerk te hebben gedaan zodat er geen (grote) triggers meer in de weg zitten van de beleving. Ook is het belangrijk om al aardig wat kennis van, en redelijk wat ervaring met, de energetische en spirituele wereld te hebben. Op die manier zul je niet snel meer overrompeld raken en kunnen we echt diepe reizen gaan maken, om zo veel te ervaren, op een andere manier te helen en kennis op te doen die je anders niet zou kunnen bevatten.

De dagen zullen o.a. worden gevuld met spirituele reizen zoals bijvoorbeeld naar de lichtstad Telos, maar ook voorbij de Akasha Kronieken naar de kristal kamers, zullen we contact maken met delen van de binnenwereld en ook met de energie van afgescheidenheid, die terug te linken is naar Atlantis & Lemurië. Naast de spirituele reizen zullen we ons ook op een diep niveau verbinden met de ongeziene wereld, andere planeten, het buitenaardse en andere wezens die samen met ons willen werken en leren. Ook zullen we bezig met het versterken van onze intuïtie, voornamelijk gefocust op het verschil tussen duister/licht, liefde/vals licht en het herkennen van verschillende manipulaties en hologrammen.

 

Deze reizen maken en verbindingen leggen zijn al behoorlijk intensief, maar toch doen we daar nog een schepje bovenop. Zo zullen we nog behoorlijk wat kennis overdragen op theoretisch vlak, zodat ons hoofd de ervaringen beter kan plaatsen. Zullen we nog bezig gaan met het stuk energetische bescherming, zodat we altijd stevig en veilig aan de slag gaan en zullen we daarnaast ook nog echt bezig met het opruimen van persoonlijke blokkades en overtuigingen. Dit laatste zullen we voornamelijk doen in de vorm van energetische tijdlijnen lopen. Een prachtige tool om op relatief snelle manier nog veel ‘shit’ los te kunnen laten.

De training wordt gecombineerd gegeven door Mintsje en Margreet, zodat de krachten gebundeld kunnen worden en iedereen de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft tijdens dit traject.​ Voor meer informatie graag even een bericht sturen, dan nemen wij contact met je op om meer te vertellen en af te stemmen of deze training geschikt voor je is of (nog) niet.

 

Praktische informatie

De lesdagen zullen om de week op woensdag van 9:30-16:00 plaatsvinden bij “In ons Centrum”, Centrum 14 te Lieveren, Drenthe. Hierbij is koffie/thee/water inbegrepen, maar de lunch graag zelf meenemen. De kosten zijn 900 euro in totaal. Dit kan zowel in één keer als per training (150 euro per keer) worden betaald per pin of contant.

Data lesdagen

27 september 2023

11 oktober 2023

25 oktober 2023

8 november 2023

22 november 2023

6 december 2023

bottom of page