top of page

Samenwerkingen

Bij In ons Centrum wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de kwaliteiten en talenten van andere hulpverleners. Op deze manier krijgt iedereen de hulp die het beste aansluit bij wat hij of zij als persoon nodig heeft. Ook kunnen op deze manier de wachttijden worden beperkt.

Zie hier onder een lijst van een deel van de hulpverleners die onder de paraplu van In ons Centrum vallen, het zijn er meer, dus schroom niet om te vragen naar de hulp die jij zoekt, ook al staat die specifieke hulpverlening er niet tussen. Ons netwerk breidt zich steeds verder uit. Wil je zelf graag worden gelinkt? Neem dan ook even contact op.

Karin Hielkema

Diepgeworteld

 

Bij Karin kun je terecht voor regressietherapie, mediamieke consulten en energetische reinigingen van zowel huizen als het weghalen van entiteiten bij personen.

Karin is een ver ontwikkeld medium die nauw samenwerkt met de ongeziene wereld. Hierdoor is zij in staat om op unieke wijze veel inzichten te vergaren en op een diep niveau te helen.

Dit in combinatie met haar eigen (levens)ervaring en kennis maakt haar een zeer goede therapeut.

Karin werkt momenteel enkel op doorverwijzing.

Veenhuizen

logo karin zonder tekst.jpg

Elise de Boer

Bewust vrij

Elise helpt je graag bewustworden van jouw licht, door je blokkades heen. Elise heelt met haar handen en coacht intuïtief, lief en doortastend.

Naast haar werk als coach en healer, houdt Elise zich intensief bezig met de natuur in relatie tot gezondheid. Zo werkt ze o.a. veel met planten en kruiden.

 

Ook is Elise werkzaam als verpleegkundige in de thuiszorg, waarvoor je haar kunt inhuren.

www.bewustvrij.com

Groningen

20220831_101219.jpg

Karin Mak

White Eagle Wellness Massage

 

Bij Karin kun je terecht voor intuïtieve massage met luisterende handen. Ze geeft je inzicht in wat jij en je lijf nodig hebben om weer in contact en ontspanning te komen.

 

Daarnaast heeft Karin een achtergrond in systemisch werk en kun je bij haar ook terecht voor voorwerp opstellingen en ander energetisch werk.

 

06-30200495

Nieuw Roden

IMG_7381.jpg
384803ee849e6f163e9f5ec799fede61.jpg
bottom of page